När du inreder ditt hem är det din personlighet och smak som ska styra. Det är ju trots allt du som ska bo där. Många väljer att dekorera in- och utsidan så att de kompletterar varandra. Andra gör precis tvärtom.

Se över fasaden

Det första intrycket är alltid utsidan. För att ditt hus ska må bra och vara snyggt är det viktigt att väggar och tak är i prima skick. Anlita skickliga hantverkare för att jobbet ska gå rätt till. Bor du på västkusten kan du hitta proffsiga takläggare Göteborg som ser till att ditt hustak både är tätt och säkert. I samband med det kan du också välja färg på takpannorna och se över säkerhetsdetaljerna.

Matcha uteplatsen

När taket är färdigt är kan du välja trädgårdsmöbler, blomrabatter och belysning som matchar det övriga huset. Det ger ett snyggt intryck. När det kommer till insidan är du däremot friare. Beroende på hus ditt hus ser ut kan du välja färger och material som går hand i hand med exteriören, men du kan också välja ett överrasknings-element. Gör anteckningar och skisser för att planera inredningen väl och hitta inspiration i tidningar, på nätet och i vardagen. Har du till exempel ett klassiskt trähus med ett sluttande tak kan det vara spännande att ge insidan en modernistisk touch med raka linjer och industriell design. Är huset väldigt modernt på utsidan kan du i stället satsa på en traditionell stil som för tankarna till Carl Larsson. Så länge det är en design som passar dig kan det bli roligt att leva i kontraster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *