Ett bra sätt att hitta inspiration på är att besöka inredningsbloggar. Det finns en mängd olika som bjuder på fantastiska tips när det kommer till inredning. Det finns både inredningar som går att beskriva som mer professionella och sådana som ”vanliga” personer skriver. Förutom inredningstips kan det även finnas annat som du bör känna till när du ska inreda ditt hem eller har bestämt dig för att renovera.

Populära inredningsbloggar

En populär blogg där du kan hitta en hel del inspiration är mariaoxobo.se. Förutom inspiration och tips finns det även DIY-lösningar och en hel del klimatsmarta tips. Detta är en av de största inredningsbloggarna i Sverige vilket visar att det även är en av de bästa.

En annan stor och populär inredningsblogg som finns är Trendenser. Detta anses vara en av de största inredningsbloggarna i Norden och Frida Ramstedt är personen bakom den.

En tredje och sista inredningsblogg som finns är Addsimplicity. Denna blogg drivs av Jannice Wistrand som började sin karriär som civilekonom men valde att byta karriär till feng shui-konsult samt inredare. Denna blogg är ett bra val om du vill lära dig mer om hur du skapar en lugnare tillvaro genom organisation.