Möbler och konst i stilen ”urban chic” innebär en modern stil som går i ton med graffiti och gatukultur tillsammans med inslag av industriella toner. Vill man inreda hemmet i stilen urban chic, är det perfekt att matcha hela garderoben i samma gatustil. Då går det att finna ett stort utbud av kläder hos företaget HlStore – Highlights som kan passa stilen. Där finns även sprayburkar i olika färger, professionella airbrushes och tillbehör, konstnärsmaterial, böcker och tidningar.

HlStore – Highlights för snygg urban gatustil

Urban chic som stil i hemmet kan vara riktigt roligt att inreda och man kan vara mycket kreativ med denna inredningsstil. På HlStore – Highlights passar det därför perfekt att handla ifrån då det går att köpa unikt konstnärsmaterial som sprayflaskor med olika färger, airbrushes med utrustning och munstycken eller kompressorer. På HlStore – Highlights hittar man även en stor mängd kläder som matchar perfekt till en inredning i urban chic-stil. Med HlStore – Highlights och snygga gatukläder får man en riktigt snygg och helt ny garderob med mössor, jackor, jeans och mycket mer. På HlStore – Highlights kan man också finna kreativ inspiration med de konstnärsmaterial man finner online på hemsidan.

Modernaste stilen i New York-känsla

En urban chic-stil som inredning bör ha tavlor på väggarna och då passar det bra med tips hur man inreder snyggt med tavlor och posters i det nya hemmet med en urban chic-stil. Med även kläder eller spännande konstnärsmaterial och tillbehör från HlStore – Highlights, kan man skapa den där ”New York-känslan” i hemmet och i garderoben. Vill man vara riktigt kreativ kan man från HlStore – Highlights köpa in både airbrushutrustning och sprayflaskor och måla sig en snygg graffiti på en tavelduk. Med HlStore – Highlights finner man inspiration, kläder och kreativa material för att skapa ett perfekt hem i en urban chic-stil.